meta name="description" content="     Filmografia Izy Miko:- Wygrane marzenia, 2000- The Forsaken, 2001- Minimal knowledge, 2002- The shore, 2003- Deadwood, 2005- Bye-Bye blackbir... - czytaj więcej na polanegri.pl !" /> polanegri.pl - Filmografia Izy Miko i zdjęcia z niektórych filmów z jej udziałem
AktualnosciBiografiaIzba PamieciFestiwalStowarzyszeniePrasa o nasKontakt
WystawaSponsorzy
7 Przegląd Twórczośći Filmowej

Filmografia Izy Miko i zdjęcia z niektórych filmów z jej udziałem

    Filmografia Izy Miko:

- Wygrane marzenia, 2000
- The Forsaken, 2001
- Minimal knowledge, 2002
- The shore, 2003
- Deadwood, 2005
- Bye-Bye blackbird, 2006
- Stepping up - save the last dance 2, 2006
- The house of usher, 2007
- Crashing, 2007
- Park, 2007
- Waiting, 2007
- Flakes, 2007
- Dark Streets, 2008
- Repo, 2008
- Fałszywa tożsamość, 2009
- Kochaj i tańcz, 2009